Update 2 april 2022

De afgelopen maand zijn er verschillende mooie bijeenkomsten geweest. Allereerst de inwijding van een nieuwe leerling, gevolgd door een uittocht naar Terneuzen. Hier hebben we samen met de broeders van loge L’ Amitie Sans Fin aldaar de lente-equinox gevierd. Een fraai ritueel en een bijzonder sfeervolle tafelloge na afloop, waarbij de wens is uitgesproken om in de toekomst vaker samen activiteiten te ontplooien.

Daarnaast is gisteren onze jaarlijkse Muziek- en Poezie-avond gehouden. Samen met broeders en zusters van de beide andere Walcherse loges – L’Astre de l’Orient O∴Vlissingen en Terra Maris O∴Vlissingen (LDH) – werden gedichten voorgedragen en muziekstukken beluisterd. Vooral de persoonlijke verhalen daarbij maakten het tot een bijzondere avond.

Komende maand staat er een rouwloge op het programma, voor onze broeder die afgelopen februari afgereisd is naar Eeuwig Oosten. Verder de Algemene Leden Vergadering waar Bestuur en Officieren voor het komende arbeidsjaar zullen worden verkozen en – na enkele jaren afwezigheid – de jaarlijkse excursie met partners!

loge L’Amitie Sans Fin O∴Terneuzen